Skip to content
qui-som

Qui som?

Som una Associació Professional enregistrada oficialment com a sindicat i el nostre objectiu principal és lluitar per la defensa dels drets dels nostres Professionals Sanitaris.

Vam néixer l’any 2003 tot responent a una necessitat de crear un espai per als professionals, plantejar les nostres reivindicacions pròpies de la professió i cercar formes de reconeixement i progressió professional.

Aquestes fites les havíem d’aconseguir mitjançant tres grans objectius:

  • Un conveni propi per a les infermeres i els professionals sanitaris , per negociar les nostres millores professionals i socio-laborals.
  • Una Carrera Professional.
  • Unes necessàries millores socials, laborals i Professionals: lliurança del tercer cap de setmana, direcció per objectius (DPO).

Acompanyem als Professionals mitjançant els nostres experts en les diferents àrees d’actuació: formació, sistema de promoció professional (SPP), temes socials i jurídics.

Vetllem per la defensa de les condicions de treball professionals, laborals i socials.

L’APIHC creu fermament en una atenció sanitària pública, de qualitat, universal i en la cerca de la excel·lència de les cures.

Encara ens queda molt camí per recórrer, però volem comptar amb el teu comprimís per poder seguir avançant.

Una abraçada
APIHC

L’equip d’APIHC

GorettiBalañà
ICEMEQ
MaiteBarnils
ICR
Susana Cano
Àrea Urgències
FinaCasal
ICCV
EmmaFontanet
ICCV
SolGabaldà
ICN
JesúsLópez
ICNU
ArantxaMartínez
ICN
Mari LuzMéndez
Àrea Quirurgica
AnaMuela
ICEMEQ
SergiQuílez
ICNU
AliciaRovira
ICNU
EsterSánchez
ICR

Vols rebre notícies i notificacions de l'Apihc?

Subscriu-te al butlletí

Si vols seguir al dia de les novetats de la nostra associació d’infermeria, és molt important que ens donis el teu consentiment omplint el següent formulari. Gràcies!

SOBRE EL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES PERSONALS

Responsable » APIHC és el responsable del fitxer de dades personals dels usuaris.
Finalitat » Enviament d’informació i prospecció comercial referent a la nostra associació així com realitzar estudis estadístics.
Legitimació » En acceptar l’enviament d’aquest formulari electrònic dóna el seu consentiment a aquest enviament de correus electrònics informatius.
Destinataris » Proveïdors tecnològics d’APIHC: Mailchimp com a proveïdor de newsletters, CDMon com a proveïdor de hosting, Idilicstudio S.L. com a proveïdor manteniment web. Acollits d’acord a la seguretat EU-US Privacy. Aquestes dades personals no seran cedides en cap cas a terceres companyies
Drets » Vostè té dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades personals.
Més informació » Podeu consultar la informació detallada a la nostra pàgina web a https://www.apihc.cat/politica-de-privacitat-de-dades